fbpx

Cases

Onlangs gelanceerd

Nieuwe website

Groei voor Studentkelner

Met de groei van je bedrijf moet je website natuurlijk meegroeien. Dit kun je erg duidelijk zien bij Studentkelner. Zij hadden een simpele website die effectief, maar erg simpel was. Voor een jong en hip bedrijf als Studentkelner moet hun website dat natuurlijk ook uitstralen. Samen met de klant hebben wij de perfecte website opgezet die ideaal is voor groei.

Nieuwe website

Een website in balans

Dick van Total Body Balance is zelf druk bezig met het helpen van mensen die willen afvallen. Daarom hebben wij hem geholpen met een nieuwe website. Niet alleen moest de website informatief zijn, ook runt Dick een kleine webshop met producten die kunnen helpen bij het afvallen. Daarnaast heeft de website een kookboek met verschillende gezonde recepten.

Website waar je mee kan groeien

Toe aan een sportieve website

Met de groei van TrainingsstudioNL was het bedrijf toe aan een nieuwe, sportieve website. Een website waar zij samen nog verder mee kunnen groeien. De oude website was opgezet uit noodzaak, een snelle website om hun brand online te helpen. Helaas was deze niet optimaal en reflecteerde hun brand totaal niet. Daarom hebben wij samen met TrainingsstudioNL gewerkt aan een website die een perfect visitekaartje is voor hun merk.

De verbouwing

Vernieuwing voor Hasselo

Winkelcentrum Hasselo was niet alleen bezig met een verbouwing van het winkelcentrum zelf, ook waren ze toe aan een nieuwe website. De oude website was outdated en niet gebruikersvriendelijk. Pro Social Business heeft ons daarom de opdracht gegeven om een compleet nieuwe website op te zetten.

De website moest toegankelijk zijn om makkelijk nieuwsupdates te geven op de website, aangezien er veel in het winkelcentrum gebeurt.

Website waar je mee kan groeien

Website in de lucht voor Mr.Balloon

Mr.Balloon is een bedrijf dat ballonkunstwerken creëert voor feestjes en evenementen, zowel voor particulieren als bedrijven. Ze hebben al jarenlang ervaring in de branche en staan bekend om hun unieke en creatieve ontwerpen. Echter, hun oude website voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd en zorgde ervoor dat klanten afhaakten bij het bezoeken van de website.

De verbouwing

Vernieuwing Betaalbare administratie, professioneel online

Adminals is een bedrijf dat zich richt op het betaalbaar maken van administratie. Ze bieden verschillende pakketten aan waarin zij de administratie van hun klanten overnemen. Het bedrijf is opgericht vanuit de gedachte dat ondernemers zich willen focussen op hun eigen werkzaamheden, en de administratie graag uitbesteden aan een professionele partij. Adminals zorgt ervoor dat dit op een betaalbare manier kan gebeuren.

Toen Adminals bij ons aanklopte hadden zij echter een probleem. Hun oude website was verouderd en niet meer van deze tijd. Het was lastig om informatie te vinden en het was niet duidelijk wat zij precies aanboden. Hierdoor liepen zij potentiële klanten mis, terwijl zij juist wilden groeien.

Contact

Samen naar het uiterste

Benieuwd hoe we jouw website kunnen verbeteren?
Hoe we jullie organisatie kunnen ontzorgen? Neem contact op!

Contactformulier - Gofourward New Home Desktop

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en dus gelden Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden