fbpx

Vacature Eindbaas!

Great Minds Think Alike & ondernemen is samen veel leuker!

Voel je deze al? Mooi zo! Lees dan vooral nog even verder, want het zou zomaar kunnen dat jij DE geschikte man of vrouw bent voor deze job!

Zie jij jezelf al zitten als toekomstig mede eigenaar van een heel tof online marketing bureau in de regio Twente? Ja, precies…je leest het goed MEDE EIGENAAR, want deze kans wordt jou geboden. Wat vooral telt is WIE je bent en WAT je meebrengt, want een ding is zeker onze organisatie groeit hard en we zijn nog maar net begonnen.

HOE IS DEZE KANS ONTSTAAN?

Onze huidige eigenaar is door exponentiële groei voor een aantal nieuwe uitdagingen komen te staan en hierdoor is het van belang om kennis en kunde aan te trekken en zijn takenpakket op te splitsen.

WAAR KOM JIJ TERECHT?

Je komt in een jong, fris en energiek team. Een team vol ideeën die er alles voor over heeft om voor de opdrachtgever het maximale voor elkaar te krijgen. Plus nog een beetje. We spreken altijd met JE. Informeel, maar met respect voor het ondernemerschap en altijd tijd om samen successen te vieren met een biertje. Doen wat we zeggen, wat er ook voor nodig is. Intern met ons team en waar nodig met de allerbeste partners die onze waarden, normen en werkwijze delen. Maar vooral partners die van meerwaarde zijn voor jou met een mega groeipotentieel en een Down To Earth team met veel humor.

WIE BEN JIJ?

Je zou jezelf kunnen omschrijven als een ondernemend type, die graag wil ondernemen binnen de veiligheid van een al bestaande organisatie. Je bent een vriendelijk en sociaal persoon met hoge normen en waarop vertrouwd kan worden. Wellicht heb je al ervaring opgedaan als ondernemer en zou je deze reis heus nog wel een keer aan willen gaan, maar dan wel met iemand samen en vooral met iemand waarmee je levelt.

Jij bent in ieder geval een WordPress & Divi alleskunner, een next level overzicht bewaarder en alsof dat nog niet genoeg is, draai je ook jouw hand niet om voor het op de juiste wijze aansturen van een team mede enthousiastelingen met allemaal hun eigen expertise.

Wat breng jij verder mee?

HARDSKILLS

Goede kennis van WordPress
Basiskennis van HTML/CSS/Javascript
ACF (Advanced Custom Fields)
Woocommerce basis
FTP kent voor jou geen geheimen meer. Je weet waar je moet zijn binnen een WordPress database
Kennis van DNS is zeker een pré
Inrichten van plugins

ABOUT YOU

Woonachtig regio Twente
Communicatief en commercieel sterk
Zelfstandig en ondernemend
Initiatief nemend
Neemt verantwoordelijkheid
Leiding geven met opbouwende kritiek (coaching)
Verder uitbouwen en managen is je passie
Lead by example
Humor, precisie en visie

Wij zijn de moeilijksten niet en hebben jou natuurlijk ook wat te bieden:

Optie 1
$8

Jantje Modaal

– Een 40 urige werkweek van 09:00u tot 17:00u;
– Marktconform salaris;
– 25 vakantiedagen;
– Erg goed pensioen.

Optie 2
$8

Work hard, play harder

– Tja, geen 09:00u tot 17:00u;
– Volledige regie over je eigen werksfeer en stijl;
– Zeggenschap over de business;
– Meegroeiende winstverdeling;
– Vakantie wanneer jij het nodig hebt;
– Een partner in crime.

Ready steady… Laat snel van je horen als jij nu ondersteboven, gillend en schreeuwend al drie keer bijna op de knop “solliciteren” hebt gedrukt, want dan willen we JOU zeker spreken!