Onlangs gelanceerd

Total Body Balance

Nieuwe website

Een website in balans

Dick van Total Body Balance is zelf druk bezig met het helpen van mensen die willen afvallen. Daarom hebben wij hem geholpen met een nieuwe website. Niet alleen moest de website informatief zijn, ook runt Dick een kleine webshop met producten die kunnen helpen bij het afvallen. Daarnaast heeft de website een kookboek met verschillende gezonde recepten.

De oplossing

Hoe hebben wij dit opgelost?

Voor Total Body Balance hebben we veel features ingebouwd. Op de website is een plug-in waarmee je je BMI kunt berekenen. Daarnaast zoals eerder benoemd hebben we ook een webshop en kookboek pagina opgezet. Doordat we WordPress gebruiken en daarbij WooCommerce kan de klant ideaal alles van zijn webshop zelf regelen. Ook kan hij gemakkelijk nieuwe recepten toevoegen aan zijn kookboek.

g

Optimalisatie

SEO

Responsive

Research

Wij helpen je online vooruit door een website op te zetten die klanten aantrekt én behoudt, dat is onze specialiteit!

Review

Wat vond Total Body Balance ervan?

{

Dick Sandbergen - Total Body Balance

Gofourward kwam via een kennis op mijn pad als zijnde een bedrijf die mij zou kunnen helpen met mijn nieuwe site, wetende waar wij tegenaan liepen bij de vorige webbouwer. Dit bleek te kloppen, ik heb goede en duidelijke afspraken kunnen maken en die zijn ook allemaal uitgevoerd. Mijn nieuwe site ziet er gelikt uit en kan zeker weer een aantal jaar mee. Wouter en je team, bedankt. 

Contact

Samen naar het uiterste

Benieuwd hoe we jouw website kunnen verbeteren?
Hoe we jullie organisatie kunnen ontzorgen? Neem contact op!

Contactformulier - Gofourward New Home Desktop

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en dus gelden Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden